Praktijk voor holistische massagetherapie - Durf te dromen, het geeft je vleugels
Over mijzelf

Nicolette Flos. Ik ben hier op vakantie in Oostenrijk in 2014 samen met mijn vriend Ari Verhoeven.


 

 
Mijn naam is Nicolette Flos (1967), geboren te Eindhoven en opgegroeid in Veldhoven. Sinds 2003 woon ik samen in Boxtel. Mijn vriend heeft drie kinderen van 18, 19 en 24 jaar, waarvan de middelste bij ons woont . 
 
Ik heb tot oktober 2004 gewerkt in een commerciële, dienstverlenende organisatie. Ik raakte overspannen door allerlei omstandigheden en in die tijd ben ik in aanraking gekomen met psychosynthese-therapie, chakrameditatie, yoga en massage. Door deze ervaringen en mijn interesse in de mens als verbondenheid van lichaam en geest met enorme veerkracht, ben ik in januari 2006 begonnen aan de 4-jarige hbo-opleiding HOLOS, academie voor massagetherapie in Utrecht.
 
Vanaf 2007 ben ik gecertificeerd holistisch masseur en startte ik een eigen massagepraktijk. 
 
Begin 2010 heb ik het diploma behaald voor HOLOS massagetherapeut.
 
Begin 2013 heb ik mijn diploma gehaald voor het vak orthomoleculaire therapie. In het kort gezegd: Voeding als medicijn. Aan geïnteresseerden geef ik regelmatig presentaties over voeding en beweging. Sinds 2015 ben ik docent Voedingsleer op Holos. Hier mag ik bijdragen aan de verbinding tussen massagetherapie en voedingsleer.
 
In 2012 heb ik voor de derde keer aan de Nijmeegse Vierdaagse deelgenomen. Hartstikke leuk! En omdat dit voor mij nog niet genoeg is, heb ik op 8 september 2012 "de 80 van de Langstraat" gelopen. In 17 uur heb ik deze missie volbracht. De start was om 20.00 uur 's avonds en om 13.00 uur de volgende dag ben ik gefinished. Het was met name een mentale strijd over doorgaan of opgeven. Nu weet ik dat ik heel veel aan kan!
 
In maart 2013 ben ik begonnen aan het "start-to-run" project. Weer een nieuwe uitdaging: van wandelen naar rennen. Op 1 september 2013 heb ik voor het eerst 10 km hard gelopen in Tilburg bij het evenement de Ten Miles. Wat een leuk evenement en wat heb ik hiervan weer veel geleerd! Inmiddels heb ik mijn derde halve marathon achter de rug, de laatste op 8 januari 2017 in Egmond aan Zee.
 
En...... natuurlijk laat ik mij regelmatig masseren. 
 
De spreuk "Durf te dromen, het geeft je vleugels"  heeft voor mij een bijzondere betekenis. Mijn geloof hierin heeft mij gebracht tot waar ik nu ben.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint