Praktijk voor holistische massagetherapie - Durf te dromen, het geeft je vleugels
Openingstijden
 
Mijn praktijk is momenteel op woensdag en vrijdag geopend van 9.00 uur tot 15.30 uur. Een afspraak kan gemaakt worden om 9.00 uur, 11.00 uur of 13.30/14.00 uur. Behandeling is uitsluitend op afspraak. In de avond is mijn praktijk in principe gesloten. In overleg is een avond mogelijk op dinsdag
 
Voordat u voor uw afspraak komt, verwarm ik de massageruimte en bereid ik me voor. Ik verzoek u bij verhindering dit graag minimaal 24 uur van te voren te melden, anders ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.
 
Contact
 
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met mij opnemen:0622501482
 
Indien ik niet in de gelegenheid ben om op te nemen, stuur mij een whatsapp, sms of email info@massagepraktijkboxtel.nl
U kunt géén voicemail inspreken.
 
Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen.
 
Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Adres 1:
Plaats:
Postcode:
Reacties:
 
Routebeschrijving
 
 
Mijn praktijk is gelegen aan de Mijlstraat 40 te Boxtel, Lennisheuvel.
De Mijlstraat is een  lange straat, die begint in Oirschot en doorloopt tot in het industrieterrein Ladonk van Boxtel. Mijn praktijk ligt echter buiten het industrieterrein. Als u met uw gezicht naar de voordeur staat, heb ik aan de rechterzijde, enkele meters verderop, nog een deur met een bel en dat is de ingang van mijn praktijk.
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.